Jonas och Lena på turné med Erikshjälpen

Posted on 7 september, 2016

Under hösten 2016 åker Jonas Helgesson och Lena Helgesson på sin första turné tillsammans med Erikshjälpen. Tanken är att belysa funktionsnedsättningar ur olika perspektiv. Det blir kvällar som vill inspirera, ge kunskap och få människor att fokusera det positiva i livet, vare sig om man har en funktionsnedsättning eller inte. Sedan kommer det bli en hel del skratt också lovar Jonas Helgesson.

De har massa frågor om och till min mamma så jaga tänkte att det lika bra att ta med henne… Hon är min största hjälte. Den fight hon kämpat för min skull är helt ofattbar. ” /Jonas Helgesson

 ”Jag kommer berätta vad Jonas har betytt för mig. Det är klart jag har fått göra vissa personliga uppoffringar för Jonas skull men jag skulle aldrig vilja leva livet utan honom. Han har fått mig se på livet på ett helt nytt sätt.” /Lena Helgesson

Under kvällarna görs insamling för Erikshjälpens arbete i Vitryssland för utsatta barn med funktionsnedsättning. 

För mer info om kvällarna se Erikshjälpens hemsida www.erikshjalpen.se