Böcker

jonas_helgesson_etiketter

Etiketter ska man sätta på julklappar, inte på människor

”Behandla inte människor som strumpor — gallra inte bort de udda.””Jag arbetar för ett samhälle där man kan skriva CP på sitt CV.”

Omåttligt populäre Jonas Helgesson är tillbaka med en tredje bok, den här gången en presentbok full av kortkorta visdomsord som han har spridit runt sig de senaste åren. Om livet, om kaffe, om människovärde. Johan Hesselstrand illustrerar.

Pris 80 kr + frakt. Beställ här: info@jonashelgesson

Köp på libris.se


jonas_helgesson_cp_bra_liv

Ett CP-bra liv

Jonas Helgesson delar i sin andra bok Ett CP-bra liv med sig av viktiga saker som han har lärt sig som handikappad,golfare, egenföretagare, ståuppare och föreläsare. Och allvarligt cp-skadad!Jonas väjer inte för att tala om känsliga ämnen som tolerans, bemötande, mänskligt värde och fördomar. Men som vanligt kryddat med mycket humor och värme.

Boken används flitigt i skolundervisning när ett funktionshinder ska förstås bättre.

Pris: 50 kr + frakt. Beställ här: info@jonashelgesson

Köp på adlibris.se
Köp på libris.se


jonas_helgesson_Grabben-i-kuvosen-bredvid

Grabben i kuvösen bredvid

Kritikerhyllad självbiografi av Jonas Helgesson. Sålt i över 50 000 exemplar och blivit översatt till flera språk. Följ med Jonas från det han föds med navelsträngen runt halsen och får en cp-skada tills idag då han gjort sig av med rullstolen och lärt sig gå, prata, köra bil, spela bas, flytta hemifrån och mycket annat.

Pris 50 kr + frakt. Beställ här:
info@jonashelgesson

Köp på adlibris.se
Köp på libris.se