Nu är Jonas nya bok här!!!

Posted on 16 februari, 2018

I sin fjärde bok tar Jonas Helgesson avstamp i sin egen fortsatt skakiga resa genom livet, men landar i insikter som alla kan känna igen sig i. Genom sitt karaktäristiska sätt att blanda humor och allvar vill Jonas Helgesson påminna oss om att vara tacksamma över det vi har och kan – utan att förminska det som är jobbigt. Det viktigaste är inte att vara vanlig. Det är ju de udda exemplaren som har störst värde.

”Jag älskar den här boken! Den fullkomligt flödar av värme, vemod, intelligens och härlig humor – precis som sin författare. Jag ser redan fram emot att läsa den en gång till!”
– Johan Glans, komiker

När Jonas Helgesson föddes trodde läkarna att han skulle dö. Det gjorde han inte. Däremot fick han en cp-skada. Han förutspåddes ett liv i rullstol utan att varken kunna gå eller tala. Så blev det inte heller. Tvärtemot jobbar han sedan många år tillbaka som författare, föreläsare och ståuppare.

 

Vill du köpa en eller flera signerade böcker så swisha till nr 123 466 5337 och skriv din adress i swishen och maila till info@jonashelgesson.se att du har swishat så skickar vi böckerna.

Pris

1 st 170 kr ink frakt

2 st 300 kr ink frakt